Web Analytics Made Easy - Statcounter

همه چیز از یک تبلیغ فریبنده و جذاب آغاز می شود.در یک طرف برخی ها با علم به اینکه دیگر دست شان به جایی بند نیست به دنبال نقد کردن سرمایه اندک برباد رفته خود با سودی چند ده برابری هستند و در سوی دیگر عده ای به آب و آتش میزنند تا از اجاره نشینی خلاص شوند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون؛ بازیگر نقش اول دو طرف این ماجرا باز هم نرم افزار "دیوار" است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اپلیکیشن موبایلی که مدتهاست مورد اقبال شهروندان قرار گرفته و برخی ها از همین راه سود برده و برخی دیگر ضررهای کلانی دیده اند که در یکی از بارزترین آنها تبلیغات فوق العاده جذاب و فریبنده فروش زمین با وعده توخالی خانه دار شدن افراد در استان سیستان وبلوچستان است.

 
"امتیاز زمین های علوم پزشکی زاهدان. فاز دوم واقع در محدوده زیباشهر واگذار شده و در حال حاضر به قیمت 500میلیون تومان معامله می شود و بنده امتیاز خودم را با قیمت تنها 22میلیون تومان به دلیل نیاز مالی واگذار می کنم. این یک فرصت خوب برای خانه دار شدن شما و آینده نگری پرسودی است".
 
آنچه در پاراگراف بالا خواندید بخشی از یک تبلیغ فریبنده در نرم افزار دیوار است که با قرار دادن مبلغ 22میلیون تومان در برابر سود 500میلیون تومانی آینده به دنبال سرکیسه کردن افراد هستند که تعدادشان هم کم نیست. کسانی که اغلب از داشتن همین مبلغ نیز عاجز هستند اما فریب خورده با قرض و وام و فروش فرش زیرپا، یکی از امتیازها را خریده و به قول خودشان در گوشه ای نگهداری می کنند تا شاید در آینده خانه دار شوند.
 
پشیمانم!
یکی از کسانی که از طریق نرم افزار موبایلی دیوار اقدام به خرید این امتیاز یا همان فیش حق عضویت کرده است در گفت وگو با خبرنگار ما گفت: از واگذاری فاز اول زمین های دانشگاه علوم پزشکی خبر داشتم و زمانی که با این تبلیغ مواجه شدم بلافاصله با پس انداز اندک خود و دریافت وام فوری اقدام به خرید امتیاز این زمین کردم.
 
این شهروند زاهدانی افزود: فروشنده اعلام کرد که در آینده این زمین ها در بهترین نقطه زیباشهر واگذار می شود و می توانم خانه دار شده و یا زمین را با هزینه چند برابری به فروش برسانم و من نیز فریب خورده و بابت یک فیش حق عضویت وی که 600هزار تومان بیشتر نبود مبلغ 20 میلیون تومان پرداخت کردم.
 
وی تصریح کرد: اینکه فرد در دفتر اسناد رسمی نیز واگذاری فیش خود به بنده را ثبت کرد خاطرم را آسوده و غرق در رویایی شدم که در سالهای نه چندان دور می توانم سرپناهی برای خودم داشته باشم و از اجاره نشینی خلاصی یابم.
 
این مالباخته ادامه داد: به پیشنهاد یکی از اقوام برای بررسی موقعیت مکانی زمین آینده ام به دانشگاه علوم پزشکی مراجعه کردم اما در کمال تعجب متوجه شدم که این تعاونی در همان سالها با مشکلات زیادی مواجه شده و اعضای هیات مدیره آن نیز به دلایل مختلف دادگاهی شده اند و عملاً تا آخر عمر هیچ خبر خوبی از این زمین ها نخواهم شنید.    
وی گفت: به یکباره آسمان بر روی سرم خراب شد. تمام پس اندازم بر باد رفته و من مانده ام و یک وام 24 درصدی که باید هر ماه اقساط آن را به بانک پرداخت کنم و پولی که بر باد رفته و باید برای نقد کردن پولی که به فروشنده داده ام از طریق دادگاه اقدام کنم که از کرده خودش پشیمانم.
 
وی گفت: زمانی که با فروشنده تماس گرفتم وی از این موضوع اظهار بی اطلاعی و عملاً از پرداخت پول خودداری کرد و دیگر راهی جز عریضه نویسی و طرح دعوی در محاکم قضایی برایم باقی نماند اما سئوال اینجاست که چرا این تبلیغات دروغین بدون نظارت دستگاه های متولی و نظارتی و قضایی به سادگی در این نرم افزار منتشر می شود؟!.
 
هیچ زمینی برای واگذاری نداریم!
این سئوال شهروند زاهدانی حقیقتی بود که برای رسیدن به پاسخ آن باید به سراغ متولیان امر می رفتیم و اولین منبع کسی نبود جز رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان که تعاونی و تبلیغات فریبنده به نام این دانشگاه ثبت شده بود و قطعاً او از جزئیات کامل مطلع است.
 
سیدمحمد هاشمی شهری به خبرنگار عصرهامون گفت: این تعاونی در سال های قبل تاسیس شد اما به دلایل تخلفاتی که انجام شد مسئول تعاونی به اداره کار معرفی و دادگاهی شد که باید در محاکم قضایی پاسخگوی عملکرد خود باشد.
 
وی افزود: جای تعجب دارد که عده ای مبالغ کلانی را ناآگاهانه و بدون روئیت زمین و مستندات به افراد ناشناس آن هم در قبال یک وعده و تنها فیش حق عضویت واگذار می کنند.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تاکید کرد: خرید و فروش این زمین ها به هیچ وجه اعتبار قانونی ندارد و شهروندان از خرید آن خودداری کنند.
 
وی ادامه داد: شرکت تعاونی با همین عنوان مجدد تشکیل شده و در حال پیگیری موضوع هستند اما نکته مسلم این است که اعضای هیات مدیره قبلی به دلیل عملکرد خودشان دادگاهی هستند و تعاونی سابق منحل گردیده اما هیات مدیره جدید تشکیل شده است و ما نیز هیچ زمینی تحت عنوان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان برای واگذاری نداریم.
 
خرید و فروش فیش عضویت تعاونی ها، خلاف و فاقد وجاهت قانونی است
رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان زاهدان نیز در همین رابطه به خبرنگار عصرهامون گفت: خرید و فروش فیش های حق عضویت و مشابه آن به هیچ عنوان قانونی نبوده و شهروندان نیز هرگز به خرید آن مبادرت نکنند.
 
علیرضا بیک افزود: آنچه در نرم افزارهای موبایلی و تبلیغات اغوا کننده در خصوص این زمین ها درج می شود صرفاً فیش حق عضویت آن هم برای کارمند آن مجموعه است که هیچ گونه تعهد و امتیاز خاصی را برای شرکت تعاونی ایجاد نمی کند و اگر چنانچه امکان ارائه تسهیلاتی از قبیل زمین و مسکن و... باشد به افراد عضو واگذار می شود.
 

وی تاکید کرد: خرید و فروش فیش های حق عضویت که در حال حاضر به فروش می رسد کاملاً غیرقانونی و فاقد وجاهت قانونی است و خریدار می تواند از فروشنده آن در محاکم قضایی شکایت کرده تا در آنجا به شکوائیه اش رسیدگی شود.
 
بیک در پاسخ به این سئوال که اگر یک عضو اصلی فیش خود را به افراد غیرعضو و خارج از مجموعه تعاونی واگذار کند چه شرایطی دارد افزود: تعاونی تنها اعضای اصلی خود را برای اعطای تسهیلات می شناسد و اگر فردی نسبت به خرید و فروش فیش ها و یا حق امتیاز خود اقدام کند هیچ ارتباطی به آن تعاونی و اداره کار ندارد وخودشان بهتر می دانند که چه توافقی با هم انجام داده اند.
 
به گفته رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان زاهدان؛ در بحث زمین های منتسب به تعاونی علوم پزشکی نیز همین شرایط وجود دارد و اصلاً زمینی وجود ندارد که بخواهند واگذار کنند و هیچ اتفاقی نیفتاده که این فیش ها بخواهد ارزشمند شود.
 
این مقام مسئول تاکید کرد: بعضاً تبلیغاتی در رابطه با خرید و فروش زمین های منتسب به ارتش نیز در زاهدان منتشر شده و از گذشته نیز وجود داشته و عده ای از همین طریق سودهای زیادی به دست آورده اند اما تجربه موفق سال های قبل هیچ تضمینی ایجاد نمی کند که برای دور جدید نیز همین اتفاق بیفتد.
 
وی ادامه داد: در این خصوص مردم باید آگاهانه عمل کنند و به هیچ وجه بدون در دست داشتن مدرک مستند بر وجود زمین قابل واگذاری نسبت به خرید فیش های حق عضویت اقدام نکنند تا در آینده نیز متضرر نشوند.

علی ایحال متاسفانه این تبلیغات فریبنده و مشابه آن در موارد مختلف به راحتی و بدون دغدغه در نرم افزارهای تبلیغاتی مانند دیوار و... در حال انتشار است و عده زیادی نسبت به خرید و فروش آن اقدام می کنند و نکته مهمتر اینجاست که دفاتر اسناد رسمی نیز این موارد را ثبت می کنند که وجود چنین شرایطی میطلبد تا دستگاه قضایی به طور جدی ورود کرده و جلوی گسترش این خرید و فروش های غیرقانونی را بگیرد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۷۵۷۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخفیف نجومی ایران برای فروش نفت!

تین نیوز

مساله فروش نفت ایران برای بسیاری از رسانه های معاند و همسویانشان در داخل تبدیل به بحران شده است از این جهت هر روز گمانه زنی هایی از میزان تخفیف فروش نفت ایران منتشر می شود.

به گزارش تین نیوز به نقل از مهر، بعد از روی کار آمدن دولت سیزدهم تولید و به تبع آن صادرات نفت خام ایران افزایش یافت تا جایی که برخی از مسؤولان دولت قبل نیز به این موضوع تشکیک وارد کرده و اعلام کردند آماری که از فروش نفت ایران در دولت سیزدهم منتشر می شود واقعی نیست.

این مساله تاجایی مطرح شد که جواد اوجی وزیر نفت دولت سیزدهم به این صحبت ها واکنش نشان داد و اعلام کرد مساله افزایش فروش نفت ایران حتی مورد تأیید سناتورهای امریکایی است و هر روز تصمیمات جدید در این باره اتخاذ می شود تا بتوانند جلوی این افزایش صادرات نفت را بگیرند و در مسیر این افزایش صادرات سنگ اندازی کنند.

بعد از این صحبت ها و انتشار آمار و ارقام رسمی از میزان فروش نفت ایران در دولت سیزدهم توسط رسانه ها و مؤسسات بین المللی از جمله اوپک و مؤسسه بین المللی انرژی جریان رسانه های معاند فضای تخریب را به سمت تخفیف های نجومی برد و اعلام داشت ایران در ازای تخفیف های بالا موفق شده است تا صادرات نفت خود را افزایش دهد.

این مساله موجب شد تا گمانه زنی ها در مورد میزان تخفیف در فروش نفت ایران در ماه های گذشته بالا بگیرد و صحبت از ارقام نجومی چند ده دلاری در تخفیف نفت ایران به چین مطرح شود.

به عنوان مثال یکی از رسانه های داخلی به استناد یک توییت که معلوم نیست متعلق به کیست زمستان سال گذشته اعلام کرده است ایران به ازای هر بشکه نفت ۲۰ دلار تخفیف می دهد که این مساله موجب شد تا در رسانه ها یک جریان ایجاد کند.

بعد از آن رسانه ای دیگر بدون اشاره به رقم خاصی اعلام کرد مابه التفاوت در فروش نفت ایران و قیمت نفت ایران که در سبد اوپک اعلام شده است می توان متوجه شد که ایران تخفیف نجومی به مشتریان خود می دهد.

اخیراً نیز یکسری رسانه معاند نیز به استناد به میزان فروش نفت روسیه که از سوی اتحادیه اروپا اعلام شده است باید حد اکثر با قیمت ۶۰ دلار نفت اورال خود را بفروشد این برداشت را کرده اند که قطعاً میزان تخفیف نفت ایران نیز به اندازه روسیه و یا حتی بیشتر از روسیه است و قیمت فروش نفت ایران را چیزی حدود ۳۵ تا ۴۰ دلار اعلام کرده اند.

ایران چه مقدار تخفیف بابت فروش نفت می دهد؟

باید یک مساله شفاف شود که آیا دادن تخفیف در فروش نفت امری طبیعی است یا غیر طبیعی؟ در همین رابطه محمود امراللهی یکی از کارشناسان انرژی گفت: در مساله بازار یابی باید به این نکته توجه کرد که کشورهای تولیدکننده برای نگهداشت بازار باید اقداماتی را انجام دهند که یکی از این اقدامات تخفیف در فروش نفت است.

امراللهی گفت: کشوری مانند عربستان نیز هر ازگاهی قیمت نفت خود را برای مشتریانش تغییر می دهد در برهه ای قیمت را بالا و در مقطعی قیمت ها را پایین می آورد. باید خاطرنشان کرد که نفت عربستان تحریم نیست و این کار را انجام می دهد.

وی ادامه داد: جالب است بدانید که دیگر کشورهای تولیدکننده نفت که عضو اوپک نیستند نیز چنین اقداماتی را انجام می دهند به عنوان مثال کانادا، آمریکا، روسیه قبل از تحریم، کشورهای تولیدکننده نفت حوزه آمریکای لاتین نیز به مشتریان خود تخفیف هایی می دهند بنابراین دادن تخفیف در فروش نفت امری کاملاً جا افتاده در بازار نفت است.

وی گفت: در شرایط تحریم این مساله جدی تر می شود زیرا وقتی تحریم اعمال می شود شما دو کار می توانید انجام دهید یا باید در چاه نفت خود را ببندید و تولید را کاهش دهید و یا اینکه با اعمال تخفیف های بیشتر مشتریان خود را حفظ کنید. لازم است بدانید اثر اول بر اقتصاد بسیار سنگین تر است زیرا اگر یک زمانی تحریم ها برداشته شود باید هزینه های گزافی کرد تا تولید را به حال قبل باز گرداند و در قدم بعدی باید مشتریان از دست رفته را حتی با نفت مجانی ترقیب کرد تا دوباره اقدام به خرید نفت از شما کنند. اما گام دیگر این است که نفت را بدون آنکه تولید کاهش یابد با تخفیف های معقولی به فروش رساند و این کار ضمن حفظ مشتریان موجب نمی شود تا تولید کاهش یابد.

این کارشناس انرژی ادامه داد: در دولت قبل بعد از اعمال تحریم های جدی در سال ۹۷ به یکباره توسط مسؤولان وقت وزارت نفت تصمیم گرفته شد تا تولید کاهش یابد و هر روز آمارهای متعددی از کاهش دکل های فعال در مناطق نفتخیز جنوب منتشر می شد. در چاه های نفت بسته شد حتی جالب است بدانید وقتی میزان تولید به زیر یک میلیون بشکه رسید مسؤولان وزارت نفت با تخفیف های بالا نتوانستند فروش نفت را افزایش دهند و اگر خاطرتان باشد صادرات نفت ایران حتی به زیر ۱۰۰ هزار بشکه رسید.

وی ادامه داد: با تغییر دولت در چاه های نفت باز شد و با هزینه هایی دوباره تولید در برخی از چاه ها از سر گرفته شد به همین دلیل شاهد افزایش تولید نفت هستیم. همچنین رایزنی های صورت گرفته توسط مسؤولان وزارت نفت و دیپلماسی انرژی موجب شده است تا صادرات نفت ایران رونده رو به جلویی داشته باشد. که افزایش صادرات نفت ایران غالباً به خاطر دیپلماسی انرژی است هرچند اعمال تخفیف ها را نیز نباید نادیده گرفت.

وی در پاسخ به این سوال که آیا مطلع است ایران چه مقدار تخفیف برای فروش نفت می دهد گفت: خبرگزاری رویترز به عنوان یک منبع و رفرنس در میزان فروش نفت ایران در ماه مارس سال جاری گزارشی با عنوان فقط کاهش قیمت نفت می تواند ولادیمیر پوتین را متوقف کند؛ نوشت که اکنون نفت اورال روسیه بشکه ای ۷۱ دلار صادر می شود که بالاتر سقف قیمت ۶۰ دلار است. حتماً می دانید نفت اورال روسیه بسیار شبیه به نفت ایران است. همچنین بررسی قیمت نفت صادراتی روسیه به هند نیز نشان می دهد که در همه ماه های بعد از دسامبر ۲۰۲۲ (به جز ژانویه ۲۰۲۳) این رقم بالاتر از سقف قیمتی ۶۰ دلار به ازای هر بشکه بوده و حتی در ماه اکتبر سال گذشته به بیش از ۸۴ دلار افزایش یافته است.

امر اللهی تصریح کرد: حالا که روسیه می تواند نفت خود را به مشتریان خود تا قیمت ۸۴ دلار نیز به فروش رساند آیا ایران نمی تواند نفت خود را تا ۸۱ دلار به فروش رساند؟

وی گفت: ایران هم اکنون عمده نفت خود را به پالایشگرهای شمال چین می فروشد که این پالایشگرها بخش خصوصی هستند و عملاً عمده خریداران نفت ایران همین پالایشگرها هستند آنها دنبال خرید نفت ارزان اند باید دید روسیه نفت خود را با چه قیمتی به مشتری دولتی خود در چین می فروشد که به استناد گمرک چین فروش نفت روسیه به این کشور با قیمت ۸۴ دلار است خب آیا طبیعی است که ایران بیاید و یکباره ۳۰ تا ۴۰ دلار تخفیف دهد و بازار روسیه را بهم زند؟ آیا آن وقت جنگ قیمتی بین ایران و روسیه صورت نخواهد گرفت؟

بنابراین نباید به عددسازی هایی که در رسانه های معاند صورت می گرد توجه کرد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • تخفیف نجومی ایران برای فروش نفت!
  • سیستان‌وبلوچستان، فارس و تهران رکوددار بیشترین تعداد حوادث ترافیکی در کشور
  • احداث ۲۶ پروژه روبنایی در سایت‌های مسکن ملی سیستان وبلوچستان
  • عرضه صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • بازار فروش صنایع‌ دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • احیای تعاونی‌های صید و صیادی در سیستان و بلوچستان
  • سفال کلپورگان هنری زیبا از بانوان سیستان وبلوچستان
  • دستگیری عوامل جیش الظلم در سیستان وبلوچستان
  • در تهران دیگر به ریال و تومان خانه نمی‌فروشند | بیت‌کوین بده خانه بخر! | رونمایی از پدیده عجیب خرید و فروش مسکن در تهران + جزئیات
  • تعاونی‌های صید و صیادی در سیستان و بلوچستان احیا می‌شوند