Web Analytics Made Easy - Statcounter

با فرو ریختن دیوار خشتی در زاهدان که چهار نفر جان خود را از دست دادند دانه های چرکین ضعف مدیریت در شهرداری زاهدان، سر باز کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از پایگاه خبری اوشیدا؛ شهرداری ها که در تب لابی گری ها، سیاسی کاری ها و قومگرایی شوراهای اسلامی شهر، می سوزند، از انجام بخشی از وظایف خود، غافل می مانند که عدم انجام آن فعالیت ها شاید در کوتاه مدت مشکلی ایجاد نکند، اما بالاخره خود را به شکل دردناکی نشان خواهد داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در این گفتار بنا نداریم به مشکلات حادث شده در اثر بی تدبیری و ضعف مدیریت شهری در کلان شهر زاهدان، ام القرا وحدت اقوام در بین استان های کشور، ورود یابیم، اما گذرا و اجمالی به بخشی از آن اشاره می کنیم.

آسفالت خیابان ها، بلا استثنا تَرَک هایی به صورت افقی دارد به طوری که یکی از دوستان می گفت که چرا این همه درز انبساط توی سطوح آسفالت گذاشته اند؟ نوآوری و خلاقیت در شهرداری زاهدان، جز آثاری است که باید با فعالیت های باستان شناسی، حفاری و کشف شود.

به هنگام ورود و عبور از زیرگذر امام علی(ع)، به یاد تونل وحشت شهرِ بازی می افتیم، بدون نور کافی، ناگهان از آفتاب شدید وارد کانال تنگ و تاریکی چون قبر بی تدبیران شهرداری، می افتید و مردمک چشم، در تنظیم خود، هَنگ می کند.

کافی است اندکی از چند خیابان سوگُلی شهر، فاصله بگیرید و عدم تنظیف، مَنظَر نازیبا، بعضاً بوی تعفن ناشی از نارسایی در جمع آوری زباله ها را شاهد باشید.

اجرای با برنامه طرح تفضیلی شهر، طرح های جدید شهری، توسعه فضای سبز، نوسازی ناوگان واحدهای شهری، ایجاد فرهنگسراها و اماکنی از این قبیل و اداره آنها که بماند.

اما مطابق بند ۱۴ ماده ۵۵ قانون شهرداری ها، اتخاذ تدابیر مؤثر و اقدام لازم برای رفع خطر از بناها و دیوارهای شکسته و خطرناک واقع در معابر عمومی و کوچه ها و اماکن عمومی و دالان های عمومی و خصوصی و پرکردن و پوشاندن چاه ها و چاله های واقع در معابر و جلوگیری از گذاشتن هر نوع اشیاء در بالکن‌ها و ایوان های مشرف و مجاور به معابر عمومی که افتادن آن ها موجب خطر برای عابرین است و جلوگیری از ناودان‌ها و دودکش‌های ساختمان‌ها که باعث زحمت و خسارت ساکنین شهرها باشد، از وظایف شهرداری است و شهرداری مکلف است در کلیه ی موارد مربوط، به رفع خطر از بناها و غیره و رفع مزاحمت های مندرج در ماده فوق، پس از کسب نظر مأمور فنی خود به مالکین یا صاحبان اماکن یا صاحبان ادوات منصوب ابلاغ مهلت دار مناسبی صادر کند و اگر دستور شهرداری در مهلت معین به موقع اجرا گذاشته نشود، شهرداری باید رأسا با مراقبت مأمورین خود اقدام به رفع خطر یا مزاحمت کند و هزینه مصروف را از طرف دریافت کند.

شرح و اشاره به وظیفه قانونی شهرداری در این زمینه، بدین منظور انجام شد که شهرداری باید دیوار آوار شده بر سر عده ای بی گناه را کلیپ آن در دسترس اکثر مردم کشور ما قرار گرفت، قبل از وقوع چنین حادثه ای، شناسایی و اقدام لازم برای قلع و قمع و جمع آوری آن انجام می داد.

چرا باید خاطره دیوارهای خشتی بم و کشته شدن قریب به ۲۵ هزار نفر از هم وطنان مظلوم ایرانی در زلزله بم، تداعی معنا شود؟

به راستی چه کسی پاسخگوی یک عمر عذاب روحی خانواده ستایش ۱۰ ساله و مهدیار دو ساله ای است که در این واقعه، جان باختند؟

اعضا شورا، یادشان باشد که دوران تبلیغات و انباشتن رأی تمام شده است، باید چون فرفره همان گونه که برای کسب رأی مردم می چرخیدید، در شهر چرخید، مشکلات شهری را اسکن فکری کرد، برنامه ریخت و به سرعت اجرا کرد، با سرعتی بیشتر از آنی که دیگر شهرهای کشور از ما فاصله می گیرند.

انتهای پیام

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۱۰۰۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادامه ساخت و ساز شهرداری زاکانی در پارک‌ها (+ عکس) / دیوار کشی در بخش‌هایی از این بوستان قدیمی تهران

به گزارش صدای ایران از شرق، حصار جنب ساختمان آتش‌نشانی پارک لاله، یک ماه است ساخته شده و دو سه روز است تعدادی کانکس مستقر شده است. محدوده حصار جنب ساختمان آتش نشانی پارک لاله، روبروی خیابان پورسینا قرار دارد.

دیروز تعدادی از شهروندان تهرانی دلیل این حصارکشی و استقرار کانکس را از یکی از نیرو‌های خدماتی پرسیدند و گفته شد که امشب برق محوطه قطع شده و عملیات ساختمانی آغاز می‌شود.

آنها مدعی‌اند، در پرس‌وجو از مدیر پارک و شهرداری منطقه این پاسخ را دریافت کرده‌اند که قرار است در این نقطه از پارک فرهنگسرا ساخته شود و درختان محوطه قطع می‌شوند.

پیش از این هم کانال خبری دیده بان زیست بوم ایران که موضوع حصار کشی پارک قیطریه را هم اطلاع رسانی کرده بود اعلام کرده بخش بزرگی از پارک لاله که مملو از درختان کهنسال است به تازگی حصارکشی شده و گفته شده قرار است در آنجا «ساختمانی از طرف شهرداری»! احداث شود.

در این کانال تاکید شده با توجه به تعرضات و دستکاری‌هایی که در بوستان‌های دیگر از جمله پارک اندیشه و پارک قیطریه در حال وقوع است و پیشتر هم با حذف درختان و احداث بنا در ابن پارک صورت پذیرفته، خطر جدی است. از کنشگران و مردم می‌خواهیم که نسبت حذف عرصه مهمی از این بوستان مرکزی شهر و حذف درختان کهنسال و ارزشمند آن با حساسیت بیشتری برخورد کرده و اجازه ندهند اتفاقات گذشته و تعرضات مشابه به دیگر پارک‌ها در اینجا تکرار شود.

عکس‌هایی که در این گزارش می‌بینید، از داخل محوطه حصارکشی است.



پیگیری‌های شرق از مدیران شهری به نتیجه نرسیده پیش از این، «مهدی بابایی» عضو شورای شهر تهران هر گونه فعالیت عمرانی بر خلاف مصوبات شورا که منجر به تخریب فضای سبز و درختان شود را غیرقانونی دانسته بود.

دیگر خبرها

  • مشارکت شهروندان در مدیریت شهری موجب کاهش هزینه‌ها می‌شود
  • بازپیرایی و مرمت محله تاریخی حسینیه اعظم سمنان
  • در صد و سی و یکمین جلسه علنی شورای شهر اصفهان چه گذشت؟
  • عضو شورای شهر خواستار شد: برخورد قانونی با خاطیان مرگ کارگر شهرداری تهران
  • برخورد قانونی با خاطیان فوت کارگر شهرداری تهران
  • لزوم رعایت دستورالعمل استقرار HSE در مناطق/برخورد قانونی با خاطیان فوت کارگر شهرداری تهران
  • جزئیات طرح جدید برای انسداد مرز‌های شرقی؛ ساخت دیوار ۴ متری
  • ناوگان حمل‌ونقل عمومی جدید تهران چگونه خواهد بود؟ | تغییرات جدید در اتوبوس، مترو و موتورسیکلت ها
  • ادامه ساخت و ساز شهرداری زاکانی در پارک‌ها (+ عکس) / دیوار کشی در بخش‌هایی از این بوستان قدیمی تهران
  • کارگران مهم‌ترین رکن مدیریت شهری هستند